De Kinderkamer Geldrop
Emopad 43
5664 PN Geldrop
telefoon 040 - 289 30 30
E-mail: geldrop@dekinderkamer.nl

 

 

Muriël werkt sinds 2007 bij De Kinderkamer. Zij is werkzaam als Manager Kinderopvang Pedagogiek. Deze functie wordt 2 dagen per week vervult binnen de locatie in Eindhoven en 2 dagen per week binnen de locatie in Geldrop. Binnen beide vestigingen is zij ook contactpersoon en aanspreekpunt voor de ouders en pedagogisch medewerkers. Vanaf 2019 mocht zij ook de functie Pedagogisch coach / beleidsmedewerker vervullen. Zij wordt ondersteund in haar taken door twee Pedagogisch Medewerkers Plus, Angelica en Fiona.

 
De locatie

Vlakbij het centrum van Geldrop en dichtbij de belangrijke aanrijroutes ligt De Kinderkamer Geldrop. Deze locatie is gevestigd in een zeer ruimtelijk en licht opgezet pand op een perceel van ruim 4.100 m2. De buitenschoolse opvang heeft een eigen BSO-huis, dat speciaal is gebouwd voor de grotere kinderen. Iedere groep heeft een deur naar een prachtige tuin, die afgestemd is op de leeftijd van de kinderen. Er worden veel activiteiten buiten georganiseerd en in de zomer wordt er gezellig gegeten aan de picknicktafels in de tuin.

Kinderen vanaf 6 weken tot aan de brugklas kunnen bij De Kinderkamer komen. Dit is heel bijzonder, omdat op deze wijze kinderen van jongs af aan een vertrouwde omgeving kan worden geboden. Door het gebruik van veel ramen hebben beide gebouwen een heel transparante uitstraling en kunnen kinderen altijd even bij de andere groepen binnenkijken. Zo vormt de locatie Geldrop voor de kinderen ook daadwerkelijk één geheel, een vertrouwde plek voor iedereen.