De wereld van het schoolgaande kind breidt zich enorm uit. In het basisonderwijs wordt een beroep gedaan op de verstandelijke ontwikkeling van een kind. Naast de school waaraan uw kind moet wennen, is er tevens vaak een buitenschoolse opvang waar kinderen na schooltijd verblijven. De Kinderkamer kiest voor een unieke eigen locatie en juist niet voor een buitenschoolse opvang locatie in een schoolgebouw ... De Kinderkamer vindt het belangrijk dat na een schooldag uw kind zich heerlijk kan ontspannen en uit kan leven in een heel andere omgeving.

De buitenschoolse opvang heeft bij De Kinderkamer een eigen stekje, net wat uitdagender, net wat stoerder, gewoon heel anders. Een plek waar we rekening houden met de jongste kinderen en de oudste kinderen van de buitenschoolse opvang.

De gezamenlijke activiteiten zijn van huiselijke aard: aan grote tafels op het plein bespreken we de schooldag en/of bijzonderheden met daarbij natuurlijk iets lekkers te eten en te drinken.

Buiten deze momenten om kunnen de kinderen vrij spelen. De Kinderkamer geeft de kinderen de ruimte om zelfstandig een keuze te maken in het aanbod van verschillende activiteiten. Hierbij hebben zij de mogelijkheid om een keuze te maken uit diverse speelkamers welke om het plein liggen. De speelkamers zijn ingericht voor veel speel plezier zoals onder andere: De KnutselKamer, De PlaymobilKamer, De BarbieKamer, De PoppenKamer, De LegoKamer, De DiscoKamer en De LeesKamer. Naast de speelkamers biedt het plein volop ruimte voor allerlei activiteiten. Voor ieder kind van elke leeftijd kun je bij De Kinderkamer een dag beleven die bij je past.

De grote tuin biedt veel mogelijkheden voor het buiten spelen. Van glijbaan tot skelter baan, van veel bewegingsruimte tot een heerlijk lounge in de buitenlucht.