Voorschoolse opvang

Voorschoolse opvang is op doordeweekse dagen vanaf 06.45 uur totdat de school begint. Kinderen die voor 07.30 uur bij De Kinderkamer verblijven kunnen gezellig samen, in alle rust ontbijten.

Naschoolse opvang

Kinderen kunnen vijf dagen per week, 40 weken per jaar terecht bij De Kinderkamer voor naschoolse opvang. Dit betekent dat de kinderen tijdens de schoolvakanties geen gebruik maken van de naschoolse opvang. Wanneer uw kind na 18.00 uur opgehaald wordt, kan er samen met andere kinderen een warme maaltijd en een toetje gegeten worden. De Kinderkamer kookt elke dag vers voor haar kinderen.

Naschoolse opvang met vakantie opvang

Kinderen kunnen alle weken vijf dagen per week terecht bij De Kinderkamer voor naschoolse opvang. U bent het gehele jaar verzekerd van opvang.

Opvang tijdens studiedagen

Bij De Kinderkamer wordt rekening gehouden met mogelijke studiedagen, waarop kinderen, die op die betreffende dagen normaal ook naar De Kinderkamer komen, de ochtend extra opvang kunnen afnemen. Dit kunt u altijd aanvragen. Als er later nog een extra studiedag door de school van uw kind wordt ingepland, kunt u altijd tijdig aanvragen om opvang voor een hele dag af te nemen.

Vakantie opvang

Kinderen komen alleen tijdens de schoolvakanties naar de opvang van De Kinderkamer. Dit betekent dat de kinderen tijdens de schoolweken geen gebruik maken van naschoolse opvang.

Tijdens schoolvakanties is het BSO-Huis geopend van 06.45 tot 19.00 uur. We vinden het belangrijk dat kinderen echt het gevoel hebben dat het vakantie is. Daarom organiseren we in de vakantie naast de reguliere activiteiten, ook speciale activiteiten. Op vakantiedagen eten we tussen de middag met de kinderen. Meestal brood, maar soms gaan we ook met de kinderen aan de slag om een lekkere lunch te maken. Bijvoorbeeld zelf pizza’s maken of broodjes bakken. In verband met het inplannen en het organiseren van speciale activiteiten, stellen we het op prijs wanneer u tijdig laat weten welke dagen uw kind gebruik maakt van de opvang tijdens de vakantieperioden.