De Kinderkamer Eindhoven
Michelangelolaan 2
5623 EJ Eindhoven
Telefoon 040 – 239 13 10
E-mail: eindhoven@dekinderkamer.nl

(Op de foto rechts) Angelica werkt sinds 2010 bij De Kinderkamer en is Locatiemanager geworden binnen onze locatie in Eindhoven. Angelica is de contactpersoon en het aanspreekpunt voor de groepen en de ouders.

(Op de foto links ) Muriël werkt sinds 2007 bij De Kinderkamer en nadat ze haar functie als locatiemanager in 2016 overgedragen heeft aan Angelica is ze gestart in haar functie als Manager Kinderopvang Pedagogiek. Deze functie wordt 2 dagen per week vervult binnen de locatie in Eindhoven en 2 dagen per week binnen de locatie in Geldrop. Binnen De Kinderkamer Geldrop is Muriël ook contactpersoon en aanspreekpunt voor de ouders en pedagogisch medewerkers. Vanaf 2019 zal zij ook de functie Pedagogisch coach / beleidsmedewerker vervullen.

 

De locatie

De Kinderkamer Eindhoven ligt op het terrein van het Catharina-ziekenhuis, waar het op een perceel van ruim 4.500 m2 een eigen pand heeft mogen realiseren. Ideaal is de centrale ligging, vlakbij belangrijke aanrijroutes.

Bij binnenkomst in het moderne gebouw valt direct de ruimtelijke uitstraling op. Er is een grote centrale speelhal met aangrenzend een uitdagende, afgeschermde ballenbak. Ook de groepsruimten zijn royaal. Het gehele verblijf is gezellig ingericht, waardoor er een huiselijke sfeer ontstaat. Aan de achterzijde bevindt zich een grote tuin, waar de kinderen vaak spelen.

Kinderen kunnen vanaf 6 weken terecht, totdat ze naar de brugklas gaan.

 

Activiteiten

Er wordt veel met de kinderen gewandeld in de bolderkarren. Altijd leuk zijn de uitstapjes naar de vlakbij gelegen speeltuin, de kinderboerderij en de eendjesvijver. De peuters genieten van de bezoekjes aan de opa’s en de oma’s van meerdere nabij gelegen verzorgingshuizen.

Regelmatig staan er thema’s centraal waarop diverse activiteiten worden afgestemd.