De Kinderkamer Geldrop
Emopad 43
5664 PN Geldrop
telefoon 040 - 289 30 30
E-mail: geldrop@dekinderkamer.nl

 

(Op de foto rechts) Angelica werkt sinds 2010 bij De Kinderkamer en is Locatiemanager geworden binnen onze locatie in Eindhoven. Angelica is de contactpersoon en het aanspreekpunt voor de groepen en de ouders.

(Op de foto links ) Muriël werkt sinds 2007 bij De Kinderkamer en nadat ze haar functie als locatiemanager in 2016 overgedragen heeft aan Angelica is ze gestart in haar functie als Manager Kinderopvang Pedagogiek. Deze functie wordt 2 dagen per week vervult binnen de locatie in Eindhoven en 2 dagen per week binnen de locatie in Geldrop. Binnen De Kinderkamer Geldrop is Muriël ook contactpersoon en aanspreekpunt voor de ouders en pedagogisch medewerkers. Vanaf 2019 zal zij ook de functie Pedagogisch coach / beleidsmedewerker vervullen.

 

 
De locatie

Vlakbij het centrum van Geldrop en dichtbij de belangrijke aanrijroutes ligt De Kinderkamer Geldrop. Deze locatie is gevestigd in een zeer ruimtelijk en licht opgezet pand op een perceel van ruim 4.100 m2. De buitenschoolse opvang heeft een eigen BSO-huis, dat speciaal is gebouwd voor de grotere kinderen. Iedere groep heeft een deur naar een prachtige tuin, die afgestemd is op de leeftijd van de kinderen. Er worden veel activiteiten buiten georganiseerd en in de zomer wordt er gezellig gegeten aan de picknicktafels in de tuin.

Kinderen vanaf 6 weken tot aan de brugklas kunnen bij De Kinderkamer komen. Dit is heel bijzonder, omdat op deze wijze kinderen van jongs af aan een vertrouwde omgeving kan worden geboden. Door het gebruik van veel ramen hebben beide gebouwen een heel transparante uitstraling en kunnen kinderen altijd even bij de andere groepen binnenkijken. Zo vormt de locatie Geldrop voor de kinderen ook daadwerkelijk één geheel, een vertrouwde plek voor iedereen.